De zeven hoofdzonden: achterhaald of actueel !?

05-02-2023, Adventskerk, Eindhoven

Geïnspireerd door het recente boek Het verlaten individu van psychiater Esther van Fenema willen we ons in een serie zondagavondbijeenkomsten verdiepen in en met elkaar praten over de zonden in onze samenleving, in de Bijbel en in ons eigen leven.

Misschien lijkt het geen vrolijk vooruitzicht om over een ouderwets concept als zonde te praten. Maar geloof ons, ze zijn overal om en in ons in moderne en listige vormen te vinden. Hoe (her)kennen we ze, hoe gaan we ermee om, praten we er (nog) over? En vooral ook, tot welk inzicht, welke actie, welk gesprek leidt dat met elkaar.

We beginnen op zondagavond 5 februari om 19.00 uur in de Adventskerk met een algemene inleiding en met de eerste hoofdzonde: Superbia, ofwel de hoogmoed. Rond 20.00 uur sluiten we af. Op de eerste zondagen van de maanden erop gaan we met andere hoofdzonden aan de slag.

De ervaring tot nu toe laat zien dat de Kruispunt verdiepingsbijeenkomsten inspirerend zijn, zowel voor jongeren, volwassenen en senioren. Allemaal van harte welkom!

EVENT DETAILS
05-02-2023
19:00
Adventskerk, Eindhoven